torsdag 22 mars 2012

Snabblån och frestelsen att låna pengar snabbt - stort intresse, fler fallgropar!


Intresset för att låna ut pengar snabbt och få in dem direkt på kontot är stort och det finns många olika kreditgivare som erbjuder län alltifrån banker, försäkringsbolag, möbelfirmor och elektronikfirmor till postorderföretag. Det blir också allt enklare att låna pengar direkt genom att låna via Internet eller via mobilen, så kallade SMS-lån.

På senare tid har det blivit möjligt att låna en mindre summa pengar via sms. Man kan låna upp till 10 000 kronor genom några enkla tryckningar på mobilen eller genom att låna pengar snabbt på nätet. För att få lånet måste man betala en kreditavgift på flera hundra kronor och lånet ska betalas tillbaka helt och hållet inom 30 dagar. Hos Kronofogdemyndigheten har man sett allt fler som inte klarar av att betala sina sms-lån. Men det är inte heller hela sanningen. För idag har branschen "mognat" en hel del, och det finns även gott om seriösa företag där man kan låna pengar snabbt utan att behöva betala tillbaks fler hundra eller tusen kronor i ränta inom ett par dagar. Faktum är att som jag tidigare skrivet att en hel del lånegivare ger dig ditt första snabblån helt utan ränta - så ska du bara låna pengar snabbt en gång i livet, så kan det faktiskt vara helt utan avgift.

Någon kreditgivare behöver man alltså inte träffa för att få ett snabbt lån. Det är praktiskt och det går snabbt, men, som sagt,  det finns också en risk i detta. Plötsligt har du tagit ett lån, men du har inte hunnit sätta dig in i villkoren ordentligt. Det är därför viktigt att du lägger tid på att både jämföra olika räntesatser och avgifter innan du tar en snabblån, samt att du läser på om villkoren för att låna pengar snabbt.

3 kommentarer:

  1. Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
    Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
    Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
    Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
    Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
    Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
    För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
    Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com.

    SvaraRadera
  2. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera
  3. Goddag jag är så glad för jag fick mitt lån från detta bra företag LAPO efter flera bedrägliga möten från olika fuskare, du kan också kontakta dem om du behöver ett snabblån, kontakta dem nu via detta mail : lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    SvaraRadera